12/05/2006

Monty Python Meets Star TrekMonty Python Meets Star Trek is hilarious, awesome video clip (via Goode Th!ng), based on

1 comment:

Karakash said...

Really hilarious...Само не знам кој е Џон Клиз, а кој Мајкл Палин и остатокот од дружината:)

Иначе, мораш да ми ја откриеш тајната за ненормалниот број посети. Пиши мејл.